Webinar Slaapwaarde

Meld je nu aan voor een gratis webinar Slaapwaarde.

In deze serie webinars vertel ik over wat goed slapen is en wat er wel en niet werkt om beter te slapen. Bekijk hieronder de beschikbare data en tijden. Elk webinar duurt een half uur. Tijdens het webinar kun je live vragen stellen via chat. Terugkijken kan tot een week na het live webinar. Volg er eentje of allemaal, dat is aan jou!

Meld je hiernaast aan voor een of meerdere webinars. Voor elk webinar kan je je afzonderlijk inschrijven.

  • maandag 18 oktober om 19.30 uur: Dit is goede slaap en hierom is het belangrijk. Na dit webinar weet je wat de functie van slaap is, wat er gebeurt als we slecht slapen en hoe goede slaap eruit ziet (en dat is niet persé die 8 uur voor iedereen).
  • maandag 8 november om 19.30 uur: Stop met proberen om goed te slapen. Ik vertel je wat mensen zoal inzetten tegen hun slaapprobleem en waarom dat allemaal niet of maar tijdelijk werkt. Je mag dus stoppen met proberen om in slaap te vallen en ik leg uit hoe dat zit.
  • maandag 22 november om 9.30 uur: Dit is nodig om wél goed te slapen. Na dit webinar begrijp je wat wél werkt om beter te slapen. Ik verklap alvast dat het gaat om minder doen in plaats van meer. Dat klinkt goed als je kijkt naar je volle agenda en to do lijstje(s), toch? 

 

Over mij & slaapcoaching

Als slaapcoach help ik je graag op weg naar een betere nachtrust zodat je overdag meer energie hebt voor alles wat jij belangrijk vindt. Mijn kennis en aanpak van slaapproblemen komt vanuit de specialisatie Behandeling van slapeloosheid met Acceptatie en Commitment (ACT). Ik leer je dat je niet méér moet doen om goed te slapen maar juist mínder.

Ik gun iedereen een zo goed mogelijke nachtrust omdat de kwaliteit van je nacht ook de kwaliteit van je dag bepaalt.