Selecteer een pagina

Van zzp naar loondienst

Kop

tekst

Heb je nog vragen

Heb je nog andere vragen rondom het Persoonlijk Ontwikkeltraject? Neem dan contact met me op.

15 + 15 =

Over mij

Graag moedig ik je aan om te doen wat jij waardevol vindt met een kort coachtraject, een duidelijk doel en een positieve, praktische instelling.

Ervaringen van deelnemers aan het Ontwikkeladvies

Gerrie

Net een ontwikkeladvies 45+ afgerond bij Tessa. Ze is een zacht en open persoon. Ik voelde me gelijk op mijn gemak. We hebben wat testen gedaan en allerlei opties bekeken. Tessa zoekt naar dingen waar je zelf niet aan denkt en geeft je feedback. Ik weet nu waar ik sta. Heb er veel aan gehad.

Peter

Empathisch, aandragen van mogelijkheden, prettige gesprekken.

Een opleidingsadviseur

Tessa is een prettige en rustige persoonlijkheid. Ze straalt vertrouwen uit. Vertrouwen in haar, maar zeker ook vertrouwen in dat het allemaal goed gaat komen met je eigen zoektocht. Ze stelt de juiste vragen om te komen tot een beter zicht op wat je wilt krijgen en wat je wilt houden. Dit heeft mij enorm geholpen bij het stellen van de juiste vragen aan mogelijke nieuwe werkgevers tijdens gesprekken. Natuurlijk weet je op je 55e wel wat belangrijk voor je is in je werk. Maar de focus hierop houden en je niet verliezen in alle (on)mogelijkheden daar heeft Tessa mij ontzettend mee geholpen.

Mariëlle

Prettige feedback, fijne werksfeer, kijkt naar de gehele mens met alle mogelijkheden en bekijkt dan samen met jou de opties die er voor je liggen in de arbeidsmarkt.

Els (55)

Tessa is openminded en kan zich goed inleven in de situatie van de deelnemer. Op professionele wijze heeft ze mij door het coachingtraject geleidt.

gratis tips in je mailbox!

Meld je aan voor informatie over leuker werken & leven.

blogs en artikelen

Artikelen over loopbaancoaching en werkplezier. Wil je meer weten of op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan hierboven in voor mijn nieuwsbrief.