Van zzp naar loondienst

Kop

tekst

Heb je nog vragen

Heb je nog andere vragen rondom het Persoonlijk Ontwikkeltraject? Neem dan contact met me op.

2 + 12 =

Over mij

Graag moedig ik je aan om te doen wat jij waardevol vindt met een kort coachtraject, een duidelijk doel en een positieve, praktische instelling.

Social

Nieuwsbrief

Aangesloten bij Coachfinder

Tessa Dekkers is aangesloten bij Coachfinder

Ervaringen van deelnemers aan het Ontwikkeladvies

Gerrie

Net een ontwikkeladvies 45+ afgerond bij Tessa. Ze is een zacht en open persoon. Ik voelde me gelijk op mijn gemak. We hebben wat testen gedaan en allerlei opties bekeken. Tessa zoekt naar dingen waar je zelf niet aan denkt en geeft je feedback. Ik weet nu waar ik sta. Heb er veel aan gehad.

Peter

Empathisch, aandragen van mogelijkheden, prettige gesprekken.

Een opleidingsadviseur

Tessa is een prettige en rustige persoonlijkheid. Ze straalt vertrouwen uit. Vertrouwen in haar, maar zeker ook vertrouwen in dat het allemaal goed gaat komen met je eigen zoektocht. Ze stelt de juiste vragen om te komen tot een beter zicht op wat je wilt krijgen en wat je wilt houden. Dit heeft mij enorm geholpen bij het stellen van de juiste vragen aan mogelijke nieuwe werkgevers tijdens gesprekken. Natuurlijk weet je op je 55e wel wat belangrijk voor je is in je werk. Maar de focus hierop houden en je niet verliezen in alle (on)mogelijkheden daar heeft Tessa mij ontzettend mee geholpen.

Mariëlle

Prettige feedback, fijne werksfeer, kijkt naar de gehele mens met alle mogelijkheden en bekijkt dan samen met jou de opties die er voor je liggen in de arbeidsmarkt.

Els (55)

Tessa is openminded en kan zich goed inleven in de situatie van de deelnemer. Op professionele wijze heeft ze mij door het coachingtraject geleidt.

gratis tips in je mailbox!

Meld je aan voor informatie over leuker werken & leven.

blogs en artikelen

Artikelen over loopbaancoaching en werkplezier. Wil je meer weten of op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan hierboven in voor mijn nieuwsbrief.

Meer werkplezier na je vakantie

Meer werkplezier na je vakantie

Hoe zorg je voor meer werkplezier na je vakantie?

Omschrijf je doel aan de hand van je wensen en behoeftes
Maak een plan om in kleine stappen aan je doel te werken
Denk ook aan hulp en ondersteuning door mensen of hulpmiddelen
Hou je aan het plan ondanks tegensputteren van je verstand
Lukt het niet: wees mild, pak de draad op of maak je stappen kleiner
Vier het behalen van je doel

Lees meer
ACT en loopbaan: Gat in mijn cv

ACT en loopbaan: Gat in mijn cv

Om te stoppen met iets dat niet meer werkt voor jou, is het nodig om de bezwaren die jij en je verstand hebben onder ogen te zien. Ik gun iedere vermoeide, twijfelende, piekerende en vastgelopen werkende de verrassende effecten van Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Om samen een flinke draai te geven aan wat niet meer werkt voor jou. Op weg naar iets dat beter past.

Lees meer