Selecteer een pagina

Instagram trainingen van Tessa Dekkers

Training via Instagram

Een training via Instagram is fijn en handig: elke dag een update in je Instagramfeed, via Instagram stories en bij de meeste programma’s ook een live sessie om vragen te stellen. Direct na je aanmelding krijg je alle informatie en op de dag zelf stuur ik je een e-mail ter herinnering.

Veelgestelde vragen

Na aanmelding en betaling ontvang je per mail de link naar het verborgen Instagram account. Zodra je dat gaat volgen, voeg ik je toe. Op het moment dat de training start krijg je ook een reminder per e-mail. Je krijgt vervolgens elke dag updates in je Instagramfeed en in Instagram Stories.

 

  • Wat als ik geen instagram-account heb? Geen probleem. Na aanmelding stuur ik je een e-mail met alle gegevens. Ook leg ik uit hoe je een account aanmaakt en toegang krijgt tot de besloten community.
  • Hoelang duurt een training? De training duurt meestal 21-28 dagen.Tijdens de training ontvang je de video’s, tips en oefeningen in je eigen Instagramfeed. Daarnaast krijg je bij de meeste programma’s ook nog ondersteuning per e-mail
  • Hoelang heb ik toegang tot alle informatie? Na afloop van de training heb je nog een maand lang toegang tot alle video’s, posts en oefeningen.
  • Waar kan ik terecht met vragen? Mail me op instagram@tessadekkers.nl.

Overzicht trainingen

Beter slapen

Start 11 mei 2020

Is goed slapen niet vanzelfsprekend voor jou? Volg dan de training Beter slapen. Inclusief live-sessie en ondersteuning per e-mail.