Selecteer een pagina

Tessa Dekkers Coaching

loopbaancoaching • slaapcoaching • ACT

Loopbaancoaching

Krijg inzicht in wat jij echt wilt en zicht op je talenten en kwaliteiten. Inspiratie en ideeën om een nieuwe stap te zetten. Omdat doen wat je echt wilt en kunt, leidt tot rust en meer (werk)plezier.

Slaapcoaching

De kwaliteit van je slaap bepaalt voor een groot deel hoe je dag verloopt en hoe je je voelt. Als goed slapen voor jou niet zo vanzelfsprekend is, zijn er zeker mogelijkheden om hier iets aan te doen.

Coaching is het stimuleren van bestaande vaardigheden en het aanmoedigen van de ontwikkeling van nieuwe kwaliteiten. We gaan samen aan het werk om met behulp van een aantal stappen op zoek te gaan naar antwoorden op jouw vragen. Vervolgens maken we een concreet plan om je doel(en) te bereiken. Meestal duurt een coachtraject zo’n 4 tot 6 maanden.

Praktische technieken

Ik maak gebruik van verschillende praktische technieken zoals het maken van een talentenstamboom, het afnemen van een beroepskeuzeonderzoek, wandelcoaching in de natuur, visualisatie- en mindfulnessoefeningen en vooral veel vragen stellen. Soms vraag ik je ook om thuis opdrachten of oefeningen te doen. Graag moedig ik je aan om het beste uit jezelf te halen met een kort coachtraject, een duidelijk doel en een positieve, praktische instelling.

Gratis intakgesprek

Een intakegesprek is vrijblijvend en gratis. Tijdens dit gesprek kijken we samen of het klikt en of het zinvol is om een coachtraject te starten met de vraag/vragen die je hebt. Als het nodig of passend is, verwijs ik je door in overleg met jou. Neem voor een intakegesprek gerust contact met me op.

LIJV

Als ACT coach ben ik aangesloten bij LIJVIk ben aangesloten bij het netwerk van LIJV. LIJV verzorgt training en coaching voor een lekker werkend Nederland. Zij bieden praktische oplossingen voor de dagelijkse en complexe uitdagingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid, zowel organisatiebreed als op persoonlijk niveau.

NOBCO

Als coach ben ik aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). NOBCO is de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland en werkt continu en actief aan de professionalisering van het coachvak.

Workshops en trainingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ik stuur je elke maand boeiende tips rondom leuker werken & leven.

blogs en artikelen

Ik schrijf regelmatig over loopbaan en (beter) slapen. Wil je meer weten of op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan hierboven in voor mijn nieuwsbrief.

Na het afronden van mijn HBO-opleiding Beroepskeuze en Arbeidsvoorziening aan de Academie voor Mens en Arbeid in Deventer in 2001 heb ik bij het Atma Instituut in Amersfoort de opleiding tot LifeCoach gevolgd in 2010. Een opleiding met keurmerk van de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). Begin 2016 heb ik de opleiding Mindfulness-Based Coaching aan het Instituut voor Mindfulness afgerond.