Selecteer een pagina

Uitslag slaaptest

Jouw uitslag van de slaaptest

Leuk en goed dat je de slaaptest hebt gedaan!

Jouw slaapscore is

22-28 punten

Score 22-28: ernstig slaapprobleem

Jouw slaapscore ligt tussen de 22 en 28 punten. Dit houdt in dat er sprake is van een ernstig slaapprobleem. Je bent ontevredenheid over de kwantiteit en kwaliteit van je slaap. Je hebt vaker dan 3 keer per week problemen met inslapen, doorslapen of te vroeg wakker worden. Je hebt hier al langer dan 3 maanden last van.

Je slaapprobleem heeft duidelijk invloed op je dagelijks functioneren. Overleg met je huisarts of een aanmelding voor een slaapkliniek passend is en zoek een goede slaapcoach die je gaat helpen om terug te keren naar je natuurlijke slaappatroon.

Neem contact met me op en ik help je tijdens het slaapcoachtraject met een uitgebreide analyse van jouw slaapgewoontes, kennis over slapen, slaapritme en slaaphygiëne, inzicht in wat nodig is voor een goede nachtrust en een verbeterplan om stap voor stap je natuurlijke slaappatroon te herstellen.

Ik wens je een betere nachtrust en voldoende energie voor overdag!

Meld je aan voor de reeks slaaptips

Ik heb een 6-weekse reeks slaaptips ontwikkeld. Daarmee kun je direct aan de slag. Je kunt natuurlijk ook direct contact met me opnemen.

Meer informatie

Vul je naam en e-mailadres in, dan neem ik contact met je op voor meer informatie of een afspraak:

7 + 3 =

Over mij

Graag moedig ik je aan om te doen wat jij waardevol vindt met een kort coachtraject, een duidelijk doel en een positieve, praktische instelling.

Testimonial van Carlijn

Het waren erg fijne en rustige gesprekken en ook de informatie die ik via de mail kreeg was erg fijn.

gratis tips in je mailbox!

Meld je aan voor informatie over leuker werken & leven.

blogs

Blogs over beter slapen en een goede nachtrust. Wil je meer weten of op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan hierboven in voor mijn nieuwsbrief.

Je koffie of je slaap

Je koffie of je slaap

De cafeïne die je binnen krijgt, plaatst een soort hindernis tussen de adenosine en de plek waar deze wordt opgevangen: receptoren die zich op specifieke neuronen in je hersenen bevinden. Het gevolg is dat je je niet slaperig voelt.

Lees meer

Meld je aan voor mijn slaaptips

Krijg 6 weken lang elke week een slaaptip mét opdracht om direct toe te passen.

Dankjewel! Check je e-mail en bevestig je inschrijving.