Persoonlijk Ontwikkeladvies

(Tijdelijke subsidieregeling NL leert door)

Gratis loopbaanadvies met het Persoonlijk Ontwikkeladvies (Tijdelijke subsidieregeling NL leert door)

Gratis loopbaanadvies met het Persoonlijk Ontwikkeladvies (Tijdelijke subsidieregeling NL leert door) voor werkenden én werkzoekenden – ook voor zzp’ers. De tijdelijke subsidie (van het ministerie van SZW) wordt aangevraagd door de coach (door mij dus) en het advies is door deze regeling gratis voor de deelnemer. Doel van de subsidieregeling is het nadenken over loopbaanplannen te stimuleren, zeker gezien de huidige situatie die mogelijk veel invloed heeft op de werkgelegenheid en jouw loopbaankansen.

Je kunt je vanaf nu direct aanmelden.

In 2019 werd deze regeling Ontwikkeladvies 45+ genoemd. Ik heb vorig jaar meer dan 40 mensen gratis kunnen helpen met dit ontwikkeladvies.

Wat levert dit Persoonlijk Ontwikkeladvies op

  • Inzicht in je huidige baan en de arbeidsmarkt.
  • Aandacht voor werken in de toekomst.
  • Zicht op je kwaliteiten en wensen en hoe je deze in kunt zetten.
  • Plan van aanpak om je voor te bereiden op een eventuele loopbaanswitch als dat nodig is.

Wat houdt het Persoonlijk Ontwikkeladvies in

Als je bij mij een Persoonlijk Ontwikkeladvies volgt, start je met een arbeidsmarktscan. Vervolgens plannen we drie individuele gesprekken. Deze gesprekken kunnen via Zoom (ik heb een professioneel, beveiligd account) of in mijn praktijkruimte in Oosterbeek.

Samen kijken we naar je huidige werk en de verwachte toekomst van dit werk. Naar wat je kunt en leuk vindt en waar eventueel kansen voor jou liggen op de huidige arbeidsmarkt. Ik help je ook om nieuwe plannen in gang te zetten. Het Persoonlijk Ontwikkeladvies houdt het volgende in:

  • Een digitale intakevragenlijst.
  • Een arbeidsmarktscan+ (uitgebreide variant)
  • Bespreking van/advies over je eigen situatie en toekomstperspectieven, wie ben ik en wat kan ik.
  • Toekomstoriëntatie, toekomstmogelijkheden, wat kan ik zelf gaan doen.

Het loopbaanadvies wordt afgerond met een ontwikkelplan en een verslag.

Je kunt bij mij ook ’s avonds of op zaterdag afspreken. Handig, want zo hoef je geen vrij te nemen van je werk!

> download ook de informatieve folder

Aanmelden Persoonlijk Ontwikkeladvies

Meld je direct aan om te starten met het Persoonlijk Ontwikkeladvies. Door onderstaande gegevens in te vullen heb ik de benodigde informatie om je aan te kunnen melden. De vervolgstappen neem ik persoonlijk en per e-mail met je door. 

Je kunt ook een combinatie opgeven. Als je het nog niet weet of de mogelijkheden wil bespreken hoef je niks aan te vinken.
Wil je ook mijn algemene nieuwsbrief ontvangen?

Veelgestelde vragen Persoonlijk Ontwikkeladvies

Hieronder vind je veelgestelde vragen over het Persoonlijk Ontwikkeladvies. Het Persoonlijk Ontwikkeladvies is 100% gratis en wordt vergoed door de overheid. Ik verzorg alle administratie en verplichte registraties rondom het Persoonlijk Ontwikkeladvies.

Wat kost het Persoonlijk Ontwikkeladvies

Het Persoonlijk Ontwikkeladvies is voor jou gratis. De regeling is vanaf 6 augustus 2020 beschikbaar. Je kunt je direct aanmelden of via het formulier om meer informatie vragen. Ik zorg voor de afhandeling van de administratie en de kosten.

Waar vind ik meer info over het Persoonlijk Ontwikkeladvies?

Ik heb speciaal voor dit traject een online folder gemaakt met informatie die je kunt downloaden. Hierdoor weet je precies welke stappen er worden doorlopen om met het traject te starten en het aan de slag te gaan met het Persoonlijk Ontwikkeladvies.

Hoe lang duur het Persoonlijk Ontwikkeladvies?

Het Persoonlijk Ontwikkeladvies bestaat in totaal uit 4 uur (online) coaching. Elk Ontwikkeladvies duurt zo’n twee tot drie maanden, afhankelijk van het inplannen van de afspraken. Meer informatie kun je ook vinden in de folder die je kunt downloaden.

Hoe lang duurt een coachafspraak binnen het Persoonlijk Ontwikkeladvies?

Het traject is verdeeld in drie afspraken van elk 1 uur en 20 minuten. Deze afspraken zijn voornamelijk via de videodienst Zoom. Ik heb een betaald en extra veilig Zoom-abonnement.

Waarom moet mijn BSN en een kopie van mijn identiteitsbewijs aanleveren?

Om te controleren of deze subsidieregeling aan de juiste mensen wordt uitgekeerd, is een controle nodig. Het Persoonlijk Ontwikkeladvies is een advies op maat. Omdat ik als coach de aanvraag doe, heb ik deze gegevens nodig. Je kopie en BSN worden beveiligd opgeslagen en na de verplichte bewaarperiode gewist en vernietigd.

Wie krijgt de verslagen van het traject te zien?

Heel simpel: alleen jij krijgt de verslagen te zien. De overheid kan wel contact met je opnemen of je daadwerkelijk bij mij een traject hebt gevolgd. Ze vragen nooit naar de inhoud van het traject en het advies.

Hoe werkt Zoom?

Zoom is een online videodienst, waarmee je via een beveiligde en stabiele videoverbinding met elkaar kunt overleggen en coachen. Ik heb een betaald Zoom-account, waardoor extra beveiligingen mogelijk zijn. De opnames worden nooit door mij bewaard of opgeslagen. In mijn praktijkruimte heb ik professionele video- en audioapparatuur, zodat de kwaliteit van onze gesprekken gewaarborgd zijn.

 

 

Heb je nog vragen

Heb je nog andere vragen rondom het Persoonlijk Ontwikkeltraject? Neem dan contact met me op.

15 + 11 =

Over mij

Graag moedig ik je aan om te doen wat jij waardevol vindt met een kort coachtraject, een duidelijk doel en een positieve, praktische instelling.

Social

Nieuwsbrief

Aangesloten bij Coachfinder

Tessa Dekkers is aangesloten bij Coachfinder

Ervaringen van deelnemers aan het Ontwikkeladvies

Gerrie

Net een ontwikkeladvies 45+ afgerond bij Tessa. Ze is een zacht en open persoon. Ik voelde me gelijk op mijn gemak. We hebben wat testen gedaan en allerlei opties bekeken. Tessa zoekt naar dingen waar je zelf niet aan denkt en geeft je feedback. Ik weet nu waar ik sta. Heb er veel aan gehad.

Peter

Empathisch, aandragen van mogelijkheden, prettige gesprekken.

Een opleidingsadviseur

Tessa is een prettige en rustige persoonlijkheid. Ze straalt vertrouwen uit. Vertrouwen in haar, maar zeker ook vertrouwen in dat het allemaal goed gaat komen met je eigen zoektocht. Ze stelt de juiste vragen om te komen tot een beter zicht op wat je wilt krijgen en wat je wilt houden. Dit heeft mij enorm geholpen bij het stellen van de juiste vragen aan mogelijke nieuwe werkgevers tijdens gesprekken. Natuurlijk weet je op je 55e wel wat belangrijk voor je is in je werk. Maar de focus hierop houden en je niet verliezen in alle (on)mogelijkheden daar heeft Tessa mij ontzettend mee geholpen.

Mariëlle

Prettige feedback, fijne werksfeer, kijkt naar de gehele mens met alle mogelijkheden en bekijkt dan samen met jou de opties die er voor je liggen in de arbeidsmarkt.

Els (55)

Tessa is openminded en kan zich goed inleven in de situatie van de deelnemer. Op professionele wijze heeft ze mij door het coachingtraject geleidt.

gratis tips in je mailbox!

Meld je aan voor informatie over leuker werken & leven.

blogs en artikelen

Artikelen over loopbaancoaching en werkplezier. Wil je meer weten of op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan hierboven in voor mijn nieuwsbrief.