Loopbaancoaching

Je voelt je onrustig. Je vraagt je af of je werk nog wel bij je past. Je overweegt al een tijdje om een opleiding of cursus te volgen. Je wilt geen verkeerde beslissingen nemen en je gedachten malen door. Een coachtraject kan helpen bij loopbaanvragen.

Wat levert dit coachtraject op

  • Inzicht in wat jij echt wilt
  • Zicht op je talenten en kwaliteiten
  • Inspiratie om een nieuwe stap te zetten
  • Doen wat je echt wilt en kunt, leidt tot rust en meer (werk)plezier

Wat houdt het coachtraject in

We gaan samen aan het werk om met behulp van een aantal stappen op zoek te gaan naar antwoorden op jouw vragen. Vervolgens maken we een concreet plan om je doel(en) te bereiken. Meestal duurt een coachtraject zo’n 4 tot 6 maanden.

Wat kost loopbaancoaching

Een gemiddeld individueel coachtraject bevat 6 afspraken van een uur en kost dan 529 euro (inclusief btw) met voorafgaand een gratis intakegesprek. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Vergoeding particulieren

Belastingaftrek: Loopbaancoaching is onder ‘scholingsuitgaven’ aftrekbaar voor de belasting (de scholingsaftrek blijft behouden in 2021 maar dit is waarschijnlijk het laatste jaar) met een drempelbedrag van € 250. Een voorwaarde is dat je het coachtraject gebruikt voor het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht op je functioneren op je werk. Je krijgt dan 30% tot 50% terug bij je aangifte inkomstenbelasting. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.

Ontwikkelbudget werkgever: (bijna) iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor ontwikkeling van medewerkers. Als werknemer kun je hier aanspraak op maken en dit besteden aan coaching, training of opleiding. Overleg met je werkgever over de mogelijkheden.

Organisaties en ondernemers

Voor organisaties en zelfstandig ondernemers maak ik na een intakegesprek een offerte op maat met een voorstel voor de doelen, locatie, duur van het traject en eventuele rapportage.

Direct informatie aanvragen

Vul je naam en e-mailadres in, dan neem ik contact met je op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak:

12 + 6 =

Over mij

Graag moedig ik je aan om te doen wat jij waardevol vindt met een kort coachtraject, een duidelijk doel en een positieve, praktische instelling.

Social

Nieuwsbrief

Aangesloten bij Coachfinder

Tessa Dekkers is aangesloten bij Coachfinder

Testimonial van Astrid Smits

Tessa kan heel goed luisteren en zonder te oordelen toch de vinger op de zere plek leggen.

Testimonial van Thijs

Ik denk dat elk onderwerp met jou bespreekbaar is. Je bent vriendelijk, rustig en open. Het is heel prettig om met jou te praten!!

Testimonial van Edith (29)

Ik had een coach afspraak gemaakt om te kijken welke sector/functie er bij mijn kwaliteiten past. Het doen van een test heeft mij laten zien dat deze in mijn geval niet zo makkelijk in een ‘hokje’ te plaatsen zijn. Met dit inzicht heb ik mijn (theoretische) aanpak bijgesteld en ga ik mijzelf niet langer vermoeien met testen. Met het voeren van gesprekken en opdoen van ervaringen in verschillende beroepen ga ik nu kijken waar ik energie van krijg. Daar hoort het aangaan van activiteiten waarin ik onzeker over mijzelf ben ook bij!

gratis tips in je mailbox!

Meld je aan voor informatie over leuker werken & leven.

blogs en artikelen

Artikelen over loopbaancoaching en werkplezier. Wil je meer weten of op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan hierboven in voor mijn nieuwsbrief.

Aftrek studiekosten 2021

Aftrek studiekosten 2021

Het kabinet gaat de fiscale aftrek van scholingsuitgaven, ook wel aftrek studiekosten 2021 genoemd, vervangen door een individuele leerrekening. Omdat  de uitwerking van dit STAP-budget nogal wat tijd vraagt, wordt de invoering verwacht vanaf 2022. Dit betekent dat de fiscale studieaftrek in 2021 nog blijft bestaan en je dus ook in 2021 je studiekosten nog kunt aftrekken.

Lees meer