Selecteer een pagina

Thuiswerken, minder sociaal contact, zorgen over je gezondheid en die van je omgeving, kinderen thuis: deze tijd vergt veel van ons. Het is dan ook niet gek dat veel mensen kampen met problemen: stressklachten, sombere gevoelens of eenzaamheid. 

Steuntje in de rug

Een coachtraject kan hierbij helpen, maar soms heb je gewoon even een steuntje in de rug nodig. Een onafhankelijk advies waar je niet weken op hoeft te wachten, of waarvoor je eerst een intake moet doorlopen. Een kort telefoontje of Zoom-gesprek kan dan al genoeg zijn. Voor wie wel een steuntje in de rug kan gebruiken op dit moment heeft Coachfinder (het initiatief van Psychologie Magazine waar ik bij aangesloten ben) een pilot bedacht: 50 minuten coaching voor € 50,-.

Kort en snel

Binnen 48 uur spreken we elkaar over wat jou dwarszit, waar je nu eindelijk eens mee aan de slag wilt, wat jou enorm bezighoudt en waar je misschien wel van wakker ligt. Op het gebied van loopbaan, thuiswerken, de balans tussen werk en privé, slaap en alles wat daarmee samenhangt.

Aanmelden via www.coachfinder.nl. Wie weet tot snel!