In het belang van onze gezamenlijke gezondheid neem ik de persoonlijke en professionele verantwoordelijkheid om voorlopig de afspraken in mijn praktijk niet door te laten gaan en geen nieuwe afspraken in te plannen.

Lopende coachtrajecten

Voor de lopende trajecten neem ik contact met iedereen op om te overleggen of afspreken op een andere manier een optie is, zoals: telefonisch, online via bijvoorbeeld Skype, via whatsapp en mail. Als dat niet wenselijk is, kunnen afspraken verzet worden naar naar een passende datum.

Nieuwe coachtrajecten

Wil je meer informatie over wat ik voor jou of je organisatie kan betekenen en/of een kennismakingsafspraak inplannen? Dat kan telefonisch, online via bijvoorbeeld Skype, whatsapp en mail. We kunnen ook afspreken om opnieuw contact te hebben als de gezondheidssituatie in Nederland dat weer toe laat.

Nieuwe praktijkruimte

Ondertussen wordt hier stevig verder geklust om mijn nieuwe praktijkruimte op korte termijn in gebruik te kunnen nemen. Ik hoop je daar in april te mogen ontvangen. Als de situatie het toe laat, organiseer ik later in het voorjaar een open dag waarbij je van harte welkom bent om een kijkje te komen nemen.

Tot slot

Zorg goed voor jezelf en je omgeving. Versterk je weerstand: neem je rust, zorg voor voldoende nachtrust, denk bijvoorbeeld aan gezonde voeding en vermijd factoren die je (extra) stress opleveren.

Foto door Lovefood Art via Pexels