Selecteer een pagina

Infomarkt Vitaal Leven

Woensdag 19 juni kan je tussen 13.00 en 17.00 uur bij mij terecht met je al je dringende vragen over beter slapen. Ook heb ik een korte test bij me die de ernst van je slapeloosheid in kaart brengt (Insomnia Severity Index, oftewel ISI). Als slapen niet vanzelfsprekend voor je is, help ik je graag! De informatiemarkt ‘Vitaal Leven’ wordt georganiseerd door Kruiswerk Achterhoek en Liemers in Schouwburg Amphion in Doetinchem. Deze is voor iedereen gratis en vrijblijvend toegankelijk.

Masterclass Erik Scherder: The busier, the better

Het hoofdprogramma (ik ken m’n plek) bestaat uit een Masterclass van Professor Erik Scherder: The busier, the better. Kaarten hiervoor zijn uitverkocht, er geldt een wachtlijst. Een drukke baan, veel deadlines, een druk sociaal leven en ook nog eens een gezin of relatie die tijd van je vraagt. Het is herkenbaar voor velen van ons. Vaak gaat dit gepaard met stress. En dit kan een grote invloed hebben op je dagelijks leven. Wat gebeurt er in ons brein als we stress hebben? Hoe kan het dat sommige mensen goed tegen stress kunnen en anderen niet? En wat is een burn-out? Al deze vragen zullen aan bod komen tijdens de Masterclass.

Misschien treffen we elkaar in Doetinchem de 19e juni. Mocht je niet in de gelegenheid zijn en wel vragen hebben op het gebied van slapen, kan je me natuurlijk bereiken via info@tessadekkers.nl of 06-12679598.

Lees ook m’n blogs over beter slapen: Beter slapen met Acceptatie en Commitment Therapie, Slaap in reis-tijd (over vakantie en jetlags) en Slecht slapen, slaapproblemen, slaapklachten of slapeloosheid? En schrijf je in voor de mijn gratis 6-delige serie slaaptips (elke week een tip en opdracht met als doel beter leren slapen).